Un BRAND pentru fiecare

Pentru inscrieri va rugam faceti click aici!

Notiuni ca cea de branding, de marca sau de „firma” in limbaj colocvial sunt des intalnite in legatura cu anumite servicii sau produse. Putini s-au gandit sa utilizeze principiile de branding pe propria persoana. Nu este usor, insa nu este nici prea dificil sa ne construim propria imagine pe care sa o promovam in jur.

Care ar fi prima si cea mai importanta consecinta a efortului de a ne construi o imagine unica? Cresterea increderii in fortele proprii si implicit cresterea stimei de sine. De aici… cu siguranta decurg multe efecte pozitive strict personalizate si in legatura cu scopurile propuse la construirea si promovarea brandului personal.

Va invitam sa participati la acest workshop, sa stabilim reguli, sa evidentiem atuuri si sa construim impreuna imagini separate si strict personale – sa devenim fiecare un BRAND pe care ceilalti sa si-l doreasca (fie ca este vorba de relatii personale sau profesionale).

Taxa de participare este de 50 lei/persoana (pentru un numar de minim 10, maxim 20 participanti).
Durata workshop-ului este de 2 ore, cu posibilitate de prelungire in functie de intensitatea discutiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>