Notiunea de branding personal

Notiunea de branding personal

 

 

Notiunea de branding presupune conturarea unui intreg prin crearea sau formarea de elemente definitorii. Daca ne gandim la un produs atunci putem enumera: logo, slogan, imagine, strategie de promovare etc.
In ultimul timp, notiunea este extinsa la orice domeniu, inclusiv la cel de definire personala. Daca pana acum in formare se discuta despre conturarea personalitatii, despre insusirea unor abilitati, acum se accentueaza foarte mult nevoia de branding personal. Nu mai sunt suficiente abilitatile existente, nu mai este relevanta doar personalitatea marcanta, ci conteaza si modul de prezentare pe piata a propriei persoane pentru a avea succes si pentru a obtine satisfactie personala sau profesionala.
Step by Step Development si-a structurat si organizat cursurile astfel incat fiecare abilitate dobandita sa nu fie doar un simplu plus, ci sa devina o caramida la fundatia brandului personal al fiecarui cursant, caramida asezata asa cum persoana doreste sa isi construiasca acel fundament.
Propunerile noastre, modul de abordare, se bazeaza pe studii de piata care evidentiaza cerintele actuale. Cursantii nostri nu vor primi doar informatia teoretica, ci o vor aplica activ, o vor utiliza interactiv urmand sa decida in ce masura si unde poate fi abilitatea dobandita pozitionata in conturarea propriului brand.
In masura in care participantii la cursuri manifesta interes, formarile noastre se extind cu sustinere ulterioara gratuita prin sesiuni de feed-back gratuite pentru consolidarea conceptelor discutate si analiza aplicarii acestora.
Brandingul este important la orice varsta. Orice produs atunci cand este nou trece prin procesul de branding, iar in anumite momente ale existentei este necesar procesul de re-branding. La fel si individul uman are nevoie de formare inca de la varstele mici pentru conturarea propriului brand ca apoi, in timpul vietii, sa aiba nevoie de re-branding pentru cresterea stimei de sine, pentru obtinerea de satisfactii personale sau profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>