Feedback seminar „Importanta strategica a relatiei cu clientii”

Feedback seminar „Importanta strategica a relatiei cu clientii”

seminarSambata (26 octombrie), timp de patru ore, am analizat cat de importanta este relatia cu clientii si ce putem face sa o apropiem de perfectiune (http://cursuri-dezvoltare.ro/importanta-strategica-a-relatiei-cu-clientii/). Ne-a placut, ne-am simtit bine, am avut dialoguri constructive si aplicatii utile. Fiecare participant si-a spus parerea la final si vom tine cont de fiecare in parte. Multumim tuturor celor implicati.

“Acest seminar a fost cu adevarat interesant intrucat doza de interactiune a fost mare. Imi place sa discut, sa dezbat, sa pun intrebari ca sa inteleg informatiile ce-mi sunt prezentate. A fost structurat in aceasta maniera, astfel invatatul, intelegerea prin comunicare fiind importanta.”

“Pentru voi mai vin la Galati.”

“Conceptul de in loc de curs si o prezenta redusa dar suficienta au dus la crearea unui mediu creativ, pozitiv, foarte dinamic pentru participanti. Intercalarea speaker-ilor a fost bine venita, organizarea temelor fiind logica si cursiva. Materiale relativ putine – ar fi mai bune si alte exemple concrete, scheme, principii etc., dar temele discutate sunt suficiente pentru a acoperi tema propusa.”

“Cursul a fost interactiv, dar tocmai pentru ca a fost poate prea interactiv a durat putin cam mult.”

“Totul a fost perfect! Nu trebuie schimbat nimic. Interactiv si placut. Am reusit sa acumulez informatii care sper sa-mi foloseasca pe viitor.”

“Curs interactiv. Foarte multe informatii folositoare. Nu a fost un curs greoi / obositor. S-a respectat programa propusa initial.”

“Mi-a placut pentru ca au fost discutii libere si fiecare si-a putut exprima opinia. A durat cam mult pentru o zi de sambata si la sfarsit nu a mai fost atat de antrenant.”

“Am invatat lucruri noi si mi-a placut ca am interactionat cu alte persoane. Cred ca ar trebui sa fie mai la obiect.”

“Sunt surprins, este un seminar extraordinar, sunt multe lucruri interesante, voi veni in continuare cu mare placere, sunt student in acest domeniu si chiar vreau sa aflu mai multe informatii despre comert si relatii cu publicul. Va multumesc!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>